zondag 17 juni 2012

Slachtemaraton

16-6-2012 Loop ik met man de Slachtemaraton, bij vertrek van huis zag het weer er niet al te best uit , maar een blik op buienradar vertelt me dat het waarschijnlijk wel goed komt vandaag.
En zo geschiedde, een fantastische dag met veel zon en een stevige wind, dat wel.
 De start.
Kunst onderweg.
Kijk die blauwe lucht...
 Banaantje onderweg.
Even pauzeren.

De tocht is volbracht, wij starten om 10.35 u. en 
finischen om 20.00 u.
Vandaag even helemaal niets behalve een
jarige moeder.
Fijne zondag!

9 opmerkingen:

 1. Jullie hebben het getroffen met het weer gisteren, 's ochtends regende het hier pijpenstelen. Later was het inderdaad prachtig weer! Onderweg zag ik nog een bordje van de Slachtemarathon. Fijne dag nog en gefeliciteerd met je moeder (die van mij was gisteren jarig).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor...meer dan 40 km...Lekker genieten vandaag! Gefeliciteerd met je moeder, en een fijne vaderdag! (komt er nog een foto? :o) )
  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helaas vandaag geen vaderdag-foto, één kind in Eindhoven en één kind op Oerol...

   Verwijderen
 3. Knap van je dat je zo'n eind hebt gelopen. Doe het je niet na. Zag van de week overal bordjes staan met de slachtemarathon. Lijkt me wel een mooie tocht maar je moet wel getraind zijn.
  Vandaag mag je met je voetjes in de lucht zitten.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met de verjaardag van je moeder!
  Fijn dat jullie het droog hebben gehouden, mooie tocht. Geniet vandaag nog van niks! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gedaan hoor, het was me wel weer een feest. Vriendlief was om twee uur binnen en zusje om vier uur. Om acht uur was ik dus inmiddels weer thuis, maar er waren vast en zeker nog genoeg mensen die je binnen hebben kunnnen juichen.

  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat knap van jullie en wat een eind! Mijn voeten doen bij de gedachte alleen al pijn.... En dat komende van iemand die altijd aan de route van de Nijmeegse vierdaagse heeft gewoond en zelfs geboren is tijdens de vierdaagse terwijl die dag de route langs ons huis liep, haha. En nee, ik voel al jaren de drang niet meer eens mee te lopen. Na tien kilometer ben ik klaar, dan doet er vanalles pijn waarvan ik niet wist dat het pijn kon doen.
  Bedankt nog voor je lieve woorden op fb.
  Lieve groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo-goed bezig jullie-knap-proficiat met je moeder. Alvast een fijne week gewenst. Enne-die zilveren bank=een Sil-bankje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Alle lof voor jullie! M'n schoonouders deden ook mee en vonden vooral het 'onverharde stuk' een uitdaging. Toen ik ze kwam ophalen in Leeuwarden waren ze kapót! Pfoe, vandaag voetjes omhoog gehad, denk ik...

  Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.